Gratis levering vanaf €20
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €20

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Oplossingen op maat van de moderne gezondheidsconsument

Het menselijk lichaam is een complex organisme waarbij alle puzzelstukjes juist moeten zitten om optimaal te kunnen functioneren. Daarom geloven wij in een 360° aanpak van jouw gezondheid.
Op die manier worden de juiste duurzame oplossingen zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw gezondheidsdoelen
We specialiseerden ons in de 5 belangrijkste pijlers die van cruciaal belang zijn om je lichaam en geest in balans te houden. 


Mentaal welzijn

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burnout en depressie...

Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen .

meer over mentaal welzijnNutritionele tekorten

Vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Meer en meer mensen hebben vandaag te kampen met matige tot ernstige nutritionele tekorten die de gezondheid onder druk zetten

Bij Labophar ondersteunen we gericht alle nutritionele tekorten. 

meer over nutritionele tekorten


Darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Door het evenwicht in je darmen te herstellen, herstellen we je gezondheid.

Prebiotica, probiotica, postbiotica en cobiotica... Bij Labophar focussen we op een brede en efficiënte ondersteuning van de darmflora bij verschillende doelgroepen

Preventie

Beter voorkomen dan genezen is een aloud en bekend spreekwoord.

Ook inzake gezondheid is die term de dag van vandaag bijzonder van toepassing.
Waar de focus vroeger vooral lag op het genezen, ligt de focus meer en meer op het preventief bewaken van de goede gezondheid.
Bij Labophar focussen we op verschillende deelaspecten om de gezondheid preventief te beschermen.
  1. Immuniteit
  2. Healthy aging
  3. Allergieën
  4. Gehoorbescherming
  5. Detox 


Bewegen

Bewegen en een optimale gezondheid gaan hand in hand.

Labophar wil iedereen soepel en pijnvrij laten bewegen. Op elke leeftijd en ongeacht je nu een fervent sporter bent of een gewoon zorgeloos wil blijven bewegen. Onze oplossingen ondersteunen actief jouw gewrichten, botten, pezen, spieren en ligamenten. 

meer over bewegenIn de kijker: mentale weerstand

-25%
Natural Energy - Vitamine D Complex Ultra - 3000 IU
Vitamine D Complex Ultra - 3000 IU
Vitamine D is een onmisbaar vitamine met een brede waaier aan positieve effecten in het lichaam. Vitamine D tekorten zijn de meest voorkomende tekorten in de Westerse wereld. Natural Energy Vitamine D Complex Ultra bevat per parel 75 microgram of 3000 internationale eenheden (IU) vlot opneembare Vitamine D3 in zuivere extra vierge olijfolie voor een optimale beschikbaarheid voor het organisme. Natural Energy Vitamine D Complex Ultra bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. In een land zoals België heeft iedereen dagelijks nood aan extra vitamine D. Bij volwassenen met een normaal gewicht wordt bij een tekort in recent onderzoek een dagelijkse dosis van 3000 IU aangeraden.
€ 16,20  21,59
-25%
Natural Energy - Zink Extra
Zink Extra
Zink is een onmisbaar mineraal dat bijdraagt aan een brede waaier van belangrijke lichaamsfuncties. Zink ondersteunt het immuunsysteem, biedt bescherming tegen infecties, verbetert de concentratie, ondersteunt het behoud van normaal zicht, een normale huid, draagt bij in de vorming van haren en nagels, beschermt tegen oxidatieve stress en draagt bij tot een normale fertiliteit. Het menselijk lichaam kan zelf geen zink aanmaken, dit essentieel mineraal kan dus enkel opgenomen worden via de voeding.
€ 21,26  28,34
-25%
MagneBplusD 120 caps
MagneBplusD
Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.
€ 29,83  39,77
-10%
Bioradix Menopower biotoop 172
Menopower - Biotoop 172
De overgang. Wat is dat nu eigenlijk? De overgang of menopauze is een natuurlijk proces waarbij het lichaam geleidelijk naar een nieuw hormonaal evenwicht zoekt. Tijdens de overgang vermindert de productie van oestrogenen of vrouwelijke hormonen. Hierdoor ontstaan de typische overgangsklachten zoals opvliegers en prikkelbaarheid. Een natuurlijke remedie? Het kan!
€ 43,31  48,12
-10%
Bioradix Perilla Olie
Fytoleum Perilla
De koudgeperste olie van Fytoleum Perilla is een rijke bron aan alfa-linoleenzuur (Omega 3), een essentieel vetzuur voor het menselijk organisme. Dit essentiële vetzuur, kan niet door het lichaam zelf aangemaakt worden. We moeten het dus uit ons voedsel halen. Daarom is het noodzakelijk voor zowel jong als oud om een supplement in te nemen zoals Fytoleum Perilla.
€ 29,16  32,39
-25%
 Natural Energy - L tyrosine
L-Tyrosine 500mg
De belangrijkste bepalende factor voor de productie van Dopamine, Noradrenaline en Adrenaline is de hoeveelheid vrij L-tyrosine in de hersenen. Bij onvoldoende aanwezigheid van vrij L-tyrosine in de hersenen daalt de synthese van Dopamine, Noradrenaline en Adrenaline sterk. Dit kan aanleiding geven tot apathie, verminderde concentratie, geheugen, alertheid en oververmoeidheid.
€ 21,26  28,34
-10%
Natural Energy - Flora Balance
Flora balance
Flora balance is een vloeibaar levend microbiologisch voedingssupplement dat de melkzuurstammen Lactobacillus brevis en Lactobacillus buchneri bevat.
€ 31,28  34,76
-25%
Natural Energy - Vitamine D Complex Forte - 1000 IU
Vitamine D complex forte
Vitamine D is een onmisbaar vitamine met een brede waaier aan positieve effecten in het lichaam. Vitamine D tekorten zijn de meest voorkomende tekorten in de Westerse wereld. Natural Energy Vitamine D Complex Forte bevat per parel 25 microgram of 1000 internationale eenheden (IU) vlot opneembare Vitamine D3 in zuivere extra vierge olijfolie voor een optimale beschikbaarheid voor het organisme. Natural Energy Vitamine D Complex Forte bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. In een land zoals België heeft iedereen dagelijks nood aan extra vitamine D.
€ 14,65  19,53
-15%
Natural Energy - Immuno Complex
Immuno Complex
Talloze omgevingsfactoren zoals verschillende vormen van verontreiniging en stress hebben een negatieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Immuno Complex is een volledig natuurlijke samenstelling van vijf actieve bestanddelen ter ondersteuning van het immuunsysteem: Beta-glucaan, Astragalus, Zink, Vitamine C.
€ 25,91  30,49

Nieuw in ons aanbod
Ontdek meer

Altijd op de hoogte
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Alpine
Orgitan